Rekrytointi

rekrytointi

Rekrytointi

Korkeasaaren eläintarhassa teemme työtä luonnon monimuotoisuuden säilymisen puolesta. Haluamme saada puoli miljoonaa vuosittaista vierailijaamme mukaan tähän työhön. Korkeasaaressa pidämme joka päivä huolta yli tuhannen eläimen hyvinvoinnista. Osa eläimistä edustaa uhanalaisia lajeja, joita suojellaan eläintarhojen kansainvälisellä yhteistyöllä. Tavoitteemme on, että vierailijamme viihtyvät saarellamme ja samalla ymmärtävät merkityksensä osana luontoa ja sen suojelua. Korkeasaaren työntekijänä olet mukana tässä tärkeässä työssä!

Avoimet työpaikat

Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia työpaikkoja.

Avoimen hakemuksen CV-liitteineen voit lähettää osoitteeseen zoo.rekrytointi (a) korkeasaari.fi

Korkeasaaren kesätyöhaku vuodelle 2018 on päättynyt 12.2.2018.

Työssäoppiminen

Markkinointi- ja asiakaspalvelu

Korkeasaaren markkinointi tarjoaa työharjoittelumahdollisuuksia erityisesti graafisen- ja media-alan opiskelijoille. Aiheita opinnäytetöiksi voi löytyä esimerkiksi medianomille tai tradenomille. Oppilaitosten kanssa tehdään yhteistyötä useimmin tapahtumatuotannoissa. Avoimen hakemuksen ansioluettelon kera voi lähettää osoitteeseen zoo.rekrytointi(a)korkeasaari.fi.

8-9-luokkalaisilla on mahdollisuus suorittaa työelämään tutustumisen jakso (tet-harjoittelu) Korkeasaaressa. Eläintenhoitoa ei ole kuitenkaan luvassa, vaan opetus- ja toimistotöissä avustamista. Aineenopettajaopiskelijoilla (bige) on mahdollisuus suorittaa soveltava opetusharjoittelu Korkeasaaren luontokoulu Arkissa. Luonto-ohjaajaksi opiskelevia voidaan ottaa työssäoppimisjaksoille. Kaikkia harjoittelupaikkoja on rajallinen määrä. Tiedustelut opetus-, luonto-ohjaus- ja tet-harjoittelijoiden paikoista osoitetaan sähköpostitse osoitteeseen zoo.rekrytointi(a)korkeasaari.fi.

Eläintenhoito

Korkeasaaressa harjoittelee vuosittain eläintenhoitajia, joilla on erikoisalana eläintarhaeläinten hoito. Eläintarhaan erikoistuville oppilaille pyritään mahdollisuuksien mukaan tarjoamaan harjoittelupaikkoja. Muille eläinalan opiskelijoille harjoittelumahdollisuuksia on harvemmin. Paikkoja on rajallinen määrä ja ammattiopisto Livian opiskelijat ovat haussa etusijalla. Alle 18-vuotiaita harjoittelijoita ei voida ottaa työn vaarallisuuden vuoksi. Harjoitteluaika tulee olla minimissään 8 viikkoa pitkä. Harjoittelu edellyttää vähintään auttavaa suomen kielen taitoa sekä henkilöauton (B) tai traktorin (T) ajokorttia.

Syksyn ja talvikauden 2018 harjoittelupaikkojen haku päättyi 15.4.2018.<
Kevät- ja kesäkauden 2019 harjoittelijoiden hakuaika alkaa syksyllä 2018.

Kiinteistöjen ja ympäristön hoito

Kiinteistön- ja ympäristönhoitoyksikköön otetaan työssäoppijoiksi puutarha-alan ja kiinteistönhoidon opiskelijoita. Pääsykriteerinä on, että opiskelee alan oppilaitoksessa ja että työssäoppiminen kuuluu opiskeluun. Työssäoppimispaikat harkitaan aina tapauskohtaisesti. Paikkoja voi tiedustella zoo.rekrytointi (a) korkeasaari.fi

Yhteistyökumppanit/sidosryhmät

Korkeasaaren eläintarhan ravintolapalveluista vastaa Marcante Oy
Korkeasaaren eläintarhan siivous- ja turvapalvelutoiminnasta vastaa Palmia
Korkeasaaren eläintarhan henkilökunnan palkanlaskennan hoitaa Taloushallintopalvelu (Talpa)
Vesireittiliikenteestä vastaa Suomen Saaristokuljetus Oy