Ruokailu

korkeasaari-logo-02
Korkeasaaren ravintoloitsija vaihtui alkuvuodesta 2016. Toivotamme kaikki asiakkaat tervetulleeksi uusittuihin ravintoloihin. Korkeasaaren ravintolapalveluista vastaa Marcante Oy.

ravintola-karhu-1

Korkeasaaren Karhulinnalla sijaitseva Ravintola Karhu avattiin täysin uusittuna á la carte -ravintolana helmikuussa 2016. Upeasta ravintolasta voi kesäaikaan tarkkailla karhujen puuhastelua ja kesäterassilta on näkymä merelle sekä lasten leikkipuistoon. Ravintolan mutkaton ruokalista tarjoaa tuttuja suosikkimakuja maailmalta, kuten burritoja, hampurilaisia, lihapullia ja tietysti salaatteja. Ravintola Karhu on auki ympäri vuoden.

LUE LISÄÄ

ravintola-pukki

Koe ripaus vanhan ajan loistoa ja tunnelmaa keskellä Korkeasaarta, 1800-luvun koristeellisessa huvilassa! Kesäravintolan monipuolisesta noutopöydästä voi jokainen valita itselleen parhaiten maistuvat herkut.

LUE LISÄÄ

bron-00

Viihtyisän tyylin ja rennon tunnelman bistro sijaitsee Mustikkamaalla, Korkeasaaren sillan kupeessa. Ravintola palvelee sekä Korkeasaaren vierailijoita että Kulosaaren ja lähiseudun asukkaita. Bistro Bronista saa pizzaa ja salaatteja. Tarjolla myös herkullisten kahvien sekä Nespresson erikoiskahvien lisäksi makeita kakkuja ja pullaa. Bron on avoinna ympäri vuoden.
LUE LISÄÄ

Grillit ja eväsretket

Eläintarhan alueella on lukuisia piknikpöytiä. Karhulinnan edustalta ja Ravintola Pukin vieressä olevat grillit ovat asiakkaiden vapaassa käytössä. Grillihiilet tarjoaa Korkeasaari. Eväitä voi syödä myös sisätiloissa Amazonia-talon aulassa ja Karhulinnan evästilassa, josta löytyy myös mikro.

Uusia kuvia

The requested photo source cannot be loaded at this time. <

Uusia videoita