Hinnat

verkkokauppa

Pääsyliput verkkokaupasta

Pääsylippuja myydään ympäri vuoden Korkeasaaren lipunmyynnissä ja verkkokaupassa. Verkkokaupasta ostetut ennakkoliput ovat voimassa kolme kuukautta (90 vrk) ostopäivästä. Jos haluat vältellä myyntitiskin jonoja tai ilahduttaa ystävääsi, on ennakkolippu verkkokaupasta oikea valinta! Maksutapana lipunmyynnissä käyvät käteisen lisäksi yleisimmät pankki- ja luottokortit.

Pääsylippuja ei voi maksaa kulttuuri- tai Smartum-seteleillä. Pääsylipun hintaan ei sisälly vesibussimatkoja. Huomioithan, että lipunmyynti ja sisäänpääsy suljetaan tuntia ennen eläintarhan sulkemista.

Lippujen hinnat 1.1.2017-31.5.2017
Aikuinen Maitse 12 €
Lapsi alle 4 v. Maitse 0 €
Lapsi 4-17 v. Maitse 6 €
Opiskelija, eläkeläinen* Maitse 8 €
Kimppalippu* Maitse 36 €

Osta lippu

Lisätietoa lippuhinnoista
Lisätietoa ennakkolippujen ostosta

vuosiliput verkkokaupasta

Vuosiliput verkkokaupasta

Koe Korkeasaaren neljä vuodenaikaa ja kaikki tapahtumat kevään Pääsiäissaaresta aina jännittävään syksyiseen Kissojen Yöhön. Voit tulla seuraamaan suosikkilajejasi ja uusimpia eläinlapsia aina sinulle sopivaan aikaan. Korkeasaaren eläintarha on kiinni vain yhden päivän vuodessa, jouluaattona. Vuosilippu ei sisällä kesäkaudella ajettavia vesibussimatkoja. Verkkokaupasta ostetut vuosiliput on aktivoitava Korkeasaaren lipunmyynnissä kolmen kuukauden (90 vrk) kuluessa ostopäivästä. Vuosiliput ovat voimassa vuoden lipun aktivointipäivästä.

Lipputyyppi Hinta
Aikuinen Vuosilippu 50 €
Lapsi 4-17 v. Vuosilippu 20 €
Opiskelija, eläkeläinen Vuosilippu 30 €
Kimppavuosilippu* Vuosilippu 120 €

*Kimppavuosilippu sisältää kaksi aikuisten ja kolme 4-17 v. lasten lippua.

Osta vuosilippu

Tarkennukset erikoisryhmien lippuihin
Tarkennukset verkkokauppalippuihin
Tarkennukset vuosilippuihin

Ostitko vuosilipun?

Säästä aikaa! Printtaa ja täyttä vuosilippulomake ennen Korkeasaareen saapumista. Näin nopeutat vierailua Korkeasaaren portilla. Printtaa vuosilippulomake alta. Avataksesi tiedostot tarvitset maksuttoman Adobe Reader ohjelmiston.

Aikuisten lippu Lastenlippu Kimppalippu