Hinnat

PÄÄSYLIPUT

Pääsylippuja myydään ympäri vuoden Korkeasaaren lipunmyynnissä ja verkkokaupassa. Verkkokaupasta ostetut liput ovat voimassa kolme kuukautta (90 vrk) ostopäivästä. Jos haluat vältellä myyntitiskin jonoja tai ilahduttaa ystävääsi, on verkkokaupan lippu oikea valinta! Kesäsesonkina pääsylippuja saa myös vesibusseista Hakaniemestä ja Kauppatorilta. Korkeasaaren lipuista ei saa tällä hetkellä ryhmäalennuksia. Pääsylippuja ei voi maksaa kulttuuri- tai Smartum-seteleillä.

Lippuhinnat Maitse
Aikuinen 12 €
Lapsi alle 4 v. 0 €
Lapsi 4-17 v. 6 €
Opiskelija/eläkeläinen/työtön 8 €
Kimppalippu* 36 €

Katso tarkemmat lipputiedot tästä.
* Kimppalippu sisältää kaksi aikuista ja kolme 4-17 –vuotiasta lasta. Huom! kimppalippua ei voi hyödyntää ryhmämatkoissa, ei sovelleta isoille ryhmille.

 

VUOSILIPUT

140310_leveat_sisaltobannerit_1060x300_vuosilippu_talvi

Koe Korkeasaaren neljä vuodenaikaa, kaikki tapahtumat kansainvälisestä aurinkoisesta Korkeasaaren Pääsiäisestä aina jännittävään syksyiseen Kissojen Yöhön. Voit tulla seuraamaan suosikkilajejasi ja uusimpia eläinlapsia aina sinulle sopivaan aikaan. Korkeasaaren eläintarha on kiinni vain yhden päivän vuodessa, jouluaattona. Vuosilippuun eivät kuulu kesäkaudella ajettavat vesibussimatkat. Verkkokaupasta ostetut vuosiliput ovat voimassa vuoden ostopäivästä.

Lipputyyppi Vuosiliput S-Etu vuosiliput*
Aikuinen 50 € 40 €
Lapsi 4-17 v. 20 € 16 €
Opiskelija 30 € 24 €
Eläkeläinen 30 € 24 €
Perhevuosilippu** 120 € 96 €
* Voit ostaa vuosilipun asiakasomistajahintaan vain Korkeasaaren verkkokaupasta.
**Perhevuosilippu sisältää kaksi aikuisten ja kolme 4-17 v. lasten lippua.

Tarkennukset erikoisryhmien lippuihin: Kaikkien erityisryhmiin kuuluvien on esitettävä asianmukainen todistus lipuntarkistuksen yhteydessä: Päätoimiset opiskelijat opiskelijalipulla vain kuvallista, voimassa olevaa valtakunnallista tai kansainvälistä ISIC-opiskelijakorttia ja eläkeläiset KELA-korttia esittämällä. Todisteeksi työttömyydestä käy kortti, johon on merkitty seuraava TE-toimiston käyntikerta tai Kelan/ammattiliiton päätös työttömyydestä yhdessä henkilötodistuksen kanssa. Lipunmyynnissä alle 20 euron laskutuksista peritään 4 euron laskutuslisä ja vesibusseissa alle 90 euron laskuista 10 euron laskutuslisä. Yksityishenkilö ei voi ostaa laskulla.

Tarkennukset verkkokauppalippuihin: Lippujen ostaminen verkkokaupasta edellyttää toimivaa sähköpostiosoitetta. Kaikki ostokset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan ostoksen hinta sekä toimitetut tuotteet. Ostettu lippu toimitetaan ostovahvistussähköpostin liitteenä PDF- tiedostona. Asiakas sitoutuu jokaisen ostoksen yhteydessä voimassa oleviin käyttöehtoihin. Verkkokaupassa maksu suoritetaan heti ostoksen yhteydessä verkkomaksuna Paytrailin kautta jolloin maksu onnistuu seuraavien pankkien verkkomaksutunnuksilla: Nordea, Osuuspankki, Sampopankki, Tapiola, S-Pankki, Aktia, Handelsbanken sekä Ålandsbanken. Tulosta ennakkolippu mukaasi, porttilukijat lukevat lipun myös suoraan älypuhelimen näytöltä. Tabletti on liian suuri mahtuakseen lukijaan, tabletilla olevat liput luetaan lipunmyynnissä. Lue käyttöehdot.

Tarkennukset vuosilippuihin: Vuosilippu on henkilökohtainen. Myös perhevuosilipun ostaneen perheen jäsenillä on jokaisella oma henkilökohtainen kortti. Perhevuosilippu sisältää kaksi aikuisten ja kolme 4-17 v. lasten lippua. Lunastamalla vuosilipun, vuosilipun haltija hyväksyy, että hänet liitetään Korkeasaaren asiakasrekisteriin. Alaikäisten vuosilippujen kohdalla hyväksynnän antaa lapsen huoltaja. Jokaiseen vuosilippuun tallennetaan haltijan valokuva sähköisesti. Lipun haltijan tulee myös esittää henkilötodistuksensa lipuntarkistuksen yhteydessä, jos sitä erikseen kysytään.