Hinnat

Pääsylippuja myydään ympäri vuoden Korkeasaaren lipunmyynnissä ja verkkokaupassa. Verkkokaupasta ostetut ennakkoliput ovat voimassa kolme kuukautta (90 vrk) ostopäivästä. Jos haluat vältellä myyntitiskin jonoja tai ilahduttaa ystävääsi, on ennakkolippu verkkokaupasta oikea valinta! Kesäsesonkina pääsylippuja saa myös vesibusseista Hakaniemestä ja Kauppatorilta. Vesiliikennemaksun sisältäviä pääsylippuja ei voi ostaa verkkokaupasta. Maksutapana käyvät käteisen lisäksi yleisimmät pankki- ja luottokortit. Pääsylippuja ei voi maksaa kulttuuri- tai Smartum-seteleillä.

Lippuhinnat Maitse Vesitse
Aikuinen 12 € 18 €
Lapsi alle 4 v. 0 € 0 €
Lapsi 4-17 v. 6 € 9 €
Opiskelija 8 € 11 €
Eläkeläinen 8 € 11 €
Työtön 8 € 11 €
Kimppalippu* 36 € 53 €

Osta lippu

* Kimppalippu sisältää kaksi aikuista ja kolme 4-17 –vuotiasta lasta. Huom! kimppalippua ei sovelleta isoille ryhmille. Ryhmäalennuksia voidaan myöntää yli 30 hengen ryhmille. Pyydä tarjous!

 

 

VUOSILIPUT

Koe Korkeasaaren neljä vuodenaikaa, kaikki tapahtumat kansainvälisistä taidetapahtumista ja Pääsiäissaaresta aina jännittävään syksyiseen Kissojen Yöhön. Voit tulla seuraamaan suosikkilajejasi ja uusimpia eläinlapsia aina sinulle sopivaan aikaan. Korkeasaaren eläintarha on kiinni vain yhden päivän vuodessa, jouluaattona. Vuosilippu ei sisällä kesäkaudella ajettavia vesibussimatkoja. Verkkokaupasta ostetut vuosiliput ovat voimassa vuoden ostopäivästä.

Lipputyyppi Vuosiliput S-Etu vuosiliput*
Aikuinen 50 € 40 €
Lapsi 4-17 v. 20 € 16 €
Opiskelija 30 € 24 €
Eläkeläinen 30 € 24 €
Perhevuosilippu** 120 € 96 €

Osta vuosilippu

* Voit ostaa vuosilipun S-Etukortilla asiakasomistajahintaan vain Korkeasaaren verkkokaupasta.
**Perhevuosilippu sisältää kaksi aikuisten ja kolme 4-17 v. lasten lippua.

Tarkennukset lippuihin

Tarkennukset erikoisryhmien lippuihin: Kaikkien erityisryhmiin kuuluvien on esitettävä asianmukainen todistus lipuntarkistuksen yhteydessä: Päätoimiset opiskelijat opiskelijalipulla vain kuvallista, voimassa olevaa valtakunnallista tai kansainvälistä ISIC-opiskelijakorttia ja eläkeläiset KELA-korttia esittämällä. Todisteeksi työttömyydestä käy kortti, johon on merkitty seuraava TE-toimiston käyntikerta tai Kelan/ammattiliiton päätös työttömyydestä yhdessä henkilötodistuksen kanssa. Lipunmyynnissä alle 20 euron laskutuksista peritään 4 euron laskutuslisä ja vesibusseissa alle 90 euron laskuista 10 euron laskutuslisä. Yksityishenkilö ei voi ostaa laskulla.

Tarkennukset verkkokauppalippuihin: Lippujen ostaminen verkkokaupasta edellyttää toimivaa sähköpostiosoitetta. Kaikki ostokset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan ostoksen hinta sekä toimitetut tuotteet. Ostettu lippu toimitetaan ostovahvistussähköpostin liitteenä PDF- tiedostona. Asiakas sitoutuu jokaisen ostoksen yhteydessä voimassa oleviin käyttöehtoihin. Verkkokaupassa maksu suoritetaan heti ostoksen yhteydessä verkkomaksuna Paytrailin kautta jolloin maksu onnistuu seuraavien pankkien verkkomaksutunnuksilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Tapiola, S-Pankki, Aktia, Handelsbanken sekä Ålandsbanken. Tulosta ennakkolippu mukaasi, porttilukijat lukevat lipun myös suoraan älypuhelimen näytöltä. Tabletti on liian suuri mahtuakseen lukijaan, tabletilla olevat liput luetaan lipunmyynnissä. Lue käyttöehdot.

Tarkennukset vuosilippuihin: Vuosilippu on henkilökohtainen. Myös perhevuosilipun ostaneen perheen jäsenillä on jokaisella oma henkilökohtainen kortti. Perhevuosilippu sisältää kaksi aikuisten ja kolme 4-17 v. lasten lippua. Lunastamalla vuosilipun, vuosilipun haltija hyväksyy, että hänet liitetään Korkeasaaren asiakasrekisteriin. Alaikäisten vuosilippujen kohdalla hyväksynnän antaa lapsen huoltaja. Jokaiseen vuosilippuun tallennetaan haltijan valokuva sähköisesti. Lipun haltijan tulee myös esittää henkilötodistuksensa lipuntarkistuksen yhteydessä, jos sitä erikseen kysytään.