Hinnat

PÄÄSYLIPUT

Pääsylippuja myydään ympäri vuoden Korkeasaaren lipunmyynnissä ja Korkeasaaren verkkokaupassa. Ennakkoliput ovat voimassa kolme kuukautta ostopäivästä. Vältä jonot tai ilahduta ystävää lahjalipulla! Kesäsesonkina pääsylippuja saa vesibusseista ja laiturikioskista Kauppatorilta (1.5.-30.9.) ja Hakaniemestä (1.6.-31.8.). Korkeasaaren lipuista ei saa tällä hetkellä ryhmäalennuksia.

Lippuhinnat

Maitse

S-Etu maitse**

Vesitse

Aikuinen 12 € 10 € 18 €
Lapsi alle 4 v. 0 € 0 € 0 €
Lapsi 4-17 v. 6 € 5 € 9 €
Opiskelija 8 € 7 € 11 €
Eläkeläinen/työtön 8 € 7 € 11 €
Kimppalippu* 36 € - 53 €

* Kimppalippu sisältää kaksi aikuisten ja kolme 4-17 v. lasten lippua.
** Voit ostaa pääsylipun asiakasomistajahintaan vain Korkeasaaren verkkokaupasta.

Osta liput verkkokaupasta

VUOSILIPUT

Koe Korkeasaaren neljä vuodenaikaa, kaikki tapahtumat kansainvälisestä Art Meets Ice -jäänveistokilpailusta aina jännittävään syksyiseen Kissojen Yöhön. Voit tulla seuraamaan suosikkilajejasi ja uusimpia eläinlapsia aina sinulle sopivaan aikaan. Korkeasaaren eläintarha on kiinni vain yhden päivän vuodessa, jouluaattona. Vuosilippuun eivät kuulu kesäkaudella ajettavat vesibussimatkat. Verkkokaupasta ostetut vuosiliput ovat voimassa vuoden ostopäivästä.

 Lipputyyppi  Vuosiliput S-Etu vuosiliput*
Aikuinen 50 € 40 €
Lapsi 4-17 v. 20 € 16 €
Eläkeläinen 30 € 24 €
Perhevuoslippu 120 € -

* Voit ostaa vuosilipun asiakasomistajahintaan vain Korkeasaaren verkkokaupasta.

Vuosilippu on henkilökohtainen. Myös perhevuosilipun ostaneen perheen jäsenillä on jokaisella oma henkilökohtainen kortti. Lunastamalla vuosilipun, vuosilipun haltija hyväksyy, että hänet liitetään Korkeasaaren asiakasrekisteriin. Alaikäisten vuosilippujen kohdalla hyväksynnän antaa lapsen huoltaja. Jokaiseen vuosilippuun tallennetaan haltijan valokuva sähköisesti. Lipun haltijan tulee myös esittää henkilötodistuksensa lipuntarkistuksen yhteydessä, jos sitä erikseen kysytään.