Luokkaretki

Luokkaretki

Luokkaretket huhti-toukokuussa

Huomioittehan, että kaikkien kouluryhmien tulee ilmoittautua vähintään viikkoa ennen retkeä täältä löytyvällä lomakkeella. Ennakkoon ilmoittautuneet peruskoulun luokat ja lukion opetusryhmät pääsevät eläintarhaan maksutta lokakuusta huhtikuuhun. Touko-syyskuussa ennakkoon ilmoittautuneiden koululuokkien liput maksavat 5 € /oppilas. Katso tarkemmat tiedot sivulta www.korkeasaari.fi/opettajille

Huhti- ja toukokuussa uusi koululaisohjelmamme on mobiilipeli Kevätretki Korkeasaareen, jossa oppilaat tekevät pienryhmissä älypuhelimen avulla havainnointi-, tiedonhankinta, valokuvaus- sekä suunnistustehtäviä. Ohjelma on maksuton ja siihen liittyy myös koulussa ennen vierailua tehtävä aloituspeli. Jokainen oppilas ei tarvitse omaa puhelinta.

Korkeasaaressa liikkuu luokkaretkiaikaan henkilökuntaa neuvomassa vierailullanne. Eläinten ruokintojen aikataulun löydät päivittäisestä kalenteristamme. Opastetut kierrokset kouluille eivät valitettavasti ole tarjolla huhti-toukokuussa. Laivarannan matkamuistokauppa on avoinna päivittäin, arkipäivinä klo 10-15. Ravintola Karhu palvelee eläintarhan aukioloaikoina ja pääsiäisestä alkaen myös ravintola Pukki on avoinna klo 10-15.

Lähetämme lisätiedot Kevätretki Korkeasaareen -ohjelmasta opettajille, jotka ilmoittavat ryhmänsä vierailulle Korkeasaareen huhti- tai toukokuussa. Ilmoitathan luokkasi mahdollisimman aikaisin, sillä suosituimpina aamupäivinä voimme palvella vain rajoitettua määrää Mustikkamaan kautta saapuvia ryhmiä. Tutustuttehan ennen vierailua hanhiohjeeseemme!

Nämä aamupäiväkiintiöt Mustikkamaan kautta ovat jo täynnä:
29.4. klo 10-12
7.5. klo 10-11
14.5. klo 10-11
15.5. klo 10-11
16.5. klo 10-11
21.5. klo 10-11
22.5. klo 10-11
24.5. klo 10-11
27.5. klo 10-11
28.5. klo 10-11
29.5. klo 10-11

Ilmoittaudu vierailulle täällä.

Kevätretkipelin ohjeen löydät myös täältä. Ennen retkipäivää tutustukaa peliin sekä Korkeasaaren sääntöihin ennakkopelin avulla! Ennakkopelin pin-koodi on 7D3577 ja peli löytyy osoitteesta play.seppo.io/.

Tästä löydät Korkeasaaressa suoritettavaan peliin tarvittavat pin-koodit. HUOM – vaihdamme peliversioita kevään mittaan, tarkistathan vierailua edeltävänä arkipäivänä koodit tältä nettisivulta!

A) luokka-aste 1-3: 7DAE37
B) luokka-aste 4-6: 39CAB2
C) luokka-aste 7-9: 1833ED

Vinkki pelin purkuun: Pyydä oppilasjoukkueita merkitsemään pelin päättyessä muistiin suorittamiensa tehtävien määrä ja kokonaispisteet ja kerää tulokset itsellesi. Koulussa voitte halutessanne palkita parhaiten pärjänneen joukkueen.

Toivomme palautetta ja kehitysideoita uudesta kevätretkiohjelmastamme! Palautelomake löytyy täältä ja toivomme vastauksia sekä opettajilta että oppilailta – suuri kiitos jo etukäteen!