Luokkaretki

Luokkaretki

Luokkaretket huhti-toukokuussa

Huomioittehan, että kaikkien kouluryhmien tulee ilmoittautua vähintään viikkoa ennen retkeä täältä löytyvällä lomakkeella. Ennakkoon ilmoittautuneet peruskoulun luokat ja lukion opetusryhmät pääsevät eläintarhaan maksutta lokakuusta huhtikuuhun. Touko-syyskuussa ennakkoon ilmoittautuneiden koululuokkien liput maksavat 5 € /oppilas. Katso tarkemmat tiedot sivulta www.korkeasaari.fi/opintoretki

Huhti- ja toukokuussa uusi koululaisohjelmamme on mobiilipeli Kevätretki Korkeasaareen, jossa oppilaat tekevät pienryhmissä älypuhelimen avulla havainnointi-, tiedonhankinta, valokuvaus- sekä suunnistustehtäviä. Ohjelma on maksuton ja siihen liittyy myös koulussa ennen vierailua tehtävä aloituspeli. Jokainen oppilas ei tarvitse omaa puhelinta.

Korkeasaaressa liikkuu luokkaretkiaikaan henkilökuntaa neuvomassa vierailullanne. Eläinten ruokintojen aikataulun löydät päivittäisestä kalenteristamme. Opastetut kierrokset kouluille eivät ole tarjolla huhti-toukokuussa.

Lähetämme lisätiedot Kevätretki Korkeasaareen -ohjelmasta opettajille, jotka ilmoittavat ryhmänsä vierailulle Korkeasaareen huhti- tai toukokuussa. Ilmoitathan luokkasi mahdollisimman aikaisin, sillä suosituimpina aamupäivinä voimme palvella vain rajoitettua määrää Mustikkamaan kautta saapuvia ryhmiä. Tutustuttehan ennen vierailua hanhiohjeeseemme!

Ilmoittaudu vierailulle täällä.

Toivomme palautetta ja kehitysideoita uudesta vuoden 2019 kevätretkiohjelmastamme! Palautelomake löytyy täältä ja toivomme vastauksia sekä opettajilta että oppilailta – suuri kiitos jo etukäteen!