Itämeriseikkailu Korkeasaaressa

opintoretki

Itämeriseikkailu Korkeasaaressa 25.8.2022!

Itämeriseikkailu Korkeasaaressa on Baltic Sea Action Groupin (BSAG), Pidä saaristo siistinä ry:n, Sealife:n, Metsähallituksen meritiimin ja Korkeasaaren eläintarhan yhdessä järjestämä ohjelmapäivä kouluille torstaina 25.8.2022. Teemapäivä järjestetään Korkeasaaressa nyt kolmatta kertaa.

Osallistujamäärä on rajattu ja saapumisia porrastettu, jotta Korkeasaaressa voisi liikkua ja ohjelmapisteille osallistua mahdollisimman väljästi ja sujuvasti. Noudatattehan porrastuksia ja liikutte ryhmänä oman opettajan johdolla Itämeriseikkailun ajan. Tapahtuma on ennakkoon ilmoittautuneille ja mukaan mahtuville kouluryhmille maksuton. Itämeripäivän ohjelmaa on saatavilla klo 10-14. Muutokset ohjelmaan ovat mahdollisia.

Kouluryhmän vierailun hakeminen Itämeripäivään 25.8.

Ilmoittautuminen on päättynyt ja tapahtuma on täynnä, kiitos kaikille vierailuhakemuksen tehneille. Ilmoitamme tiedon mukaan mahtumisesta ja saapumisporrastuksista perjantaina 12.8. sähköpostitse. HUOM, mukaan mahtuu vain rajallinen määrä luokkia.

Muistattehan, että peruskoulujen ja lukioiden opetusryhmät voivat vierailla Korkeasaaressa maksutta loka-huhtikuussa, kunhan vierailuhakemus on tehty nettisivujemme kautta ennakkoon. Lue lisää.

Maksuttomat luontokouluohjelmat 3.-6.-luokille lukuvuodelle 2022-2023 ovat haussa 28.8. saakka. Lue lisää ja hae mukaan.

Tehtäväsivuillamme on monenlaista opetusmateriaalia hyödynnettäväksi myös opetuksessa koulussa. Sivulta voi ladata myös Korkeasaaren lukujärjestyspohjan.

Mikä Itämeripäivä?

John Nurmisen Säätiön käynnistämää ja koordinoimaa Itämeripäivää vietetään vuosittain aina elokuun viimeisenä torstaina erilaisten tapahtumien ja tempausten parissa. Teemapäivän tavoitteena on nostaa esille tärkeitä merellisiä aiheita ja innostaa tekemään konkreettisia tekoja Itämeren hyväksi. Päivä juhlistaa meren monimuotoisuutta ja mittaamatonta arvoa. Juhlinnan lisäksi tavoitteena on lisätä tietoa meren luonnosta, kulttuurista ja historiasta.