Yritykset ja yhteisöt

yritykset

Työporukalla Korkeasaareen!

Järjestä työporukallesi tai asiakkaillesi päivä eläimellisessä saariympäristössä aivan Helsingin keskustan läheisyydessä. Korkeasaaresta saat omaleimaiset puitteet kokouksiin, virkistyspäiviin, asiakastilaisuuksiin ja juhlaillallisiin.

Ohjelmatarjonta

Näe kiehtovat kissapedot, lämpimät trooppiset talot, leikkisät karhut ja muut eläintarhan suosikkisi oppaan johdolla. Ulkoilut ja reippailut saat huomaamatta siinä sivussa! Yhden oppaan kierrokselle mahtuu enintään 30 henkeä. Hinta määräytyy oppaiden määrän mukaan. Suuremmille ryhmille (yli 90 hlö) suosittelemme “Opastettuja pisteitä”.

Suomalainen Korkeasaari
Eläinten yhteisöllisyys
Trooppinen Korkeasaari
Vuodenajan Korkeasaari
Opastetut pisteet

Kokoustilat

Eläintarhasta löytyy kolo pienimmillään kuuden hengen pesueelle ja isoimmillaan 60 hengen laumalle. Karhulinnalla suorat näkymät ruskeakarhujen aitaukseen. Ravintola Pukki erillisine kabinetteineen luovat ihastuttavan tunnelmalliset puitteet kokouksellesi. Kodassa voit lämmitellä meren rannalla. Kokoustiloista ei peritä erillistä tilavuokraa ravintola- tai ohjelmapalveluiden ostajalta.

Karhusali
Ravintola Pukki
Kota

Kokoustarjoilut

Kokoustarjoilut

Kokouspäivän hinta muodostuu valittujen ohjelma-, tarjoilu-, tila- ja saapumisvaihtoehtojen sekä henkilömäärän mukaan. Pyydä tarjous haluamastasi kokonaisuudesta! Kokouspakettien hinnat ovat voimassa arkisin. Viikonloppuisin ja juhlapyhinä hinnat eri sopimuksen mukaan. Kokonaisuudet sisältävät allergeeneja mutta huomioimme erityisruokavaliot ennakkotilauksella. Alle 25 henkilön ryhmille ruoka-annokset tarjoillaan lautasannoksina. Menuvalinnat viimeistään 7 arkipäivää ennen tilaisuutta. Laskutusperusteena on kolme arkipäivää ennen tilaisuutta vahvistamanne henkilömäärä.

Kokopäiväpaketit

Kokopäiväpaketti sisältää aamupalan, alkuruoan, lounaan, jälkiruoan sekä iltapäiväkahvin. Kokoustila on käytössä kahdeksan tuntia.

Kokopäivä -kokouspaketti 42,50€/hlö
Kokopäiväpaketti Deluxe 57,50€/hlö

Puolipäiväpaketti

Puolipäiväkokouspaketti on erinomainen vaihtoehto mikäli et halua vuokrata tiloja koko päiväksi. Kokoustila on käytössä neljä tuntia.

Puolipäivä -kokouspaketti 36,50€
Puolipäiväpaketti Deluxe 48,50€

Pyydä tarjous