Group bookings – Gruppbesök

Gruppbesök

COVID-19: Vår högsta prioritet är våra kunders välbefinnande. Läs mer!

Ansökningar måste göras senast en vecka före besöket, kontakt gruppförsäljning: myynti (a) korkeasaari.fi. Efter det att er ansökan behandlats kommer vi att kontakta er. Om ni besöker med en skolgrupp, var vänlig fyll ansökningsformuläret nedanför. Du kan också fråga om uthyrningsmöjligheter av våra utrymmen eller fråga om tillbud för födelsedags- eller möhippa guidningsturer på Högholmen!

  • 10-29 personer: 14€ / vuxna, 8€ / barn
  • 30-99 personer: 13€ / vuxna, 8€ / barn
  • 100-499 personer: 12€ / vuxna, 8€ / barn
  • 500-999 personer: 11€ / vuxna, 8€ / barn
  • +1000 personer: 10€ / vuxna, 8€ / barn

Priserna är i kraft endast för förhandsbeställda grupper. Hela summan sker på en gång t.ex. med kort eller via räkning. Om du vill ha räkning behöver vi betalarens y-koder, adress och referensen. Vi ger inte räkning åt privatpersoner. Räkningstillägget är 10€.

Guidningsturer

Se kattpredatorerna, de varma tropiska husen, de lekande björnarna samt dina andra favoriter på Högholmen med en guide. På köpet får du spendera en rolig utedag och lära dig mycket nytt! En guide kan dra en grupp på högst 30 personer, men endast 20 personer om man väljer den tropiska Högholmen turen. Du kan också fråga om uthyrningsmöjligheter av våra utrymmen eller fråga om tillbud för födelsedags- eller möhippa guidningsturer på Högholmen!

Årstidernas Högholmen
Under turen visar guiden de mest aktuella, roliga och intressanta djurarterna just då! Guiden berättar också mer om arterna i djurparken samt hur vi skyddar dem här. Vi tar i beaktande önskemål på favoritarter!
Tid för guidning: 1,5 h
Personmängd: max 30 personer för en guide
Pris: 124 € per guide (innehåller moms 24%) + djurparkens inträdesbiljett

Finska Högholmen
Finlands skogar täcker en stor del av vårt land. Lo, järv, skogsren, björn och älg bor alla på Högholmen! När har du senast sett något av dessa djur? Under denna guidningstur bekantar vi oss med de finländska arterna vi har i djurparken!
Tid för guidning: 1,5 h
Personmängd: max 30 personer för en guide
Pris: 124 € per guide (innehåller moms 24%) + djurparkens inträdesbiljett

Tropiska Högholmen
Denna tur fokuserar sig på våra arter som härstammar från regnskogen samt öknen. I amazonia huset kommer vi att bekanta oss med våra mindre apor, exotiska fåglar samt pilgiftsgrodor. I africasia huset däremot söker vi efter tropiska orm- samt grodarter före vi tar oss till ökensidan och ser på ödlor och små manguster.
Tid för guidning: 1,5 h
Personmängd: max 20 personer för en guide
Pris: 124 € per guide (innehåller moms 24%) + djurparkens inträdesbiljett

Djurens gemenskap
På denna populära guidningstur funderar vi mer kring hur djur lever och fungerar i grupp. Vi diskuterar gruppstorlekar, sociala beteenden och annat grupp beteende inom olika arter!
Tid för guidning: 1,5 h
Personmängd: max 30 personer för en guide
Pris: 124 € per guide (innehåller moms 24%) + djurparkens inträdesbiljett


schools

Skolbesök

Pris / Student
Oktober – April 0 € / Student
Maj – September 5 € / Student

Ansökningar måste göras senast en vecka före besöket. Efter det att er ansökan behandlats kommer vi att kontakta er. De lärare och/eller vuxna som kommer med en skolgrupp slipper gratis. Hela summan sker på en gång t.ex. med kort eller via räkning. Om du vill ha räkning behöver vi betalarens y-koder, adress och referensen. Vi ger inte räkning åt privatpersoner. Räkningstillägget är 10€.

Om du har frågor, kontakta oss: opintoretket (a) korkeasaari.fi.

Send an enquiry

Kontaktinformation

Korkeasaari Zoo, Högholmens djurgård stiftelse sr
PB 1000, 00811 Helsinki
Gatuadress: Blåbärslandsstigen 12
Gruppbesök: myynti (a) korkeasaari.fi
Skolbesök: opintoretket (a) korkeasaari.fi