Jättikö herra Karhu soittopyynnön?

Korkeasaaren eläintarha joutui jälleen eilen ahkeran aprillauksen uhriksi. Vuodesta toiseen mystinen ”herra Karhu” tarttuu puhelimeen aprillipäivänä ja jättää soittopyyntöjä ympäri Suomea.

Kun pahaa-aavistamaton aprillattava soittaa takaisin ”Karhun” jättämään numeroon, hänelle vastaa Korkeasaaren asiakaspalvelu, jonka tehtäväksi jää kertoa, että soittajaa on nyt taidettu jekuttaa. Ja että Korkeasaaressa on vain naaraskarhuja, jotka eivät ole soitelleet minnekään.

140313_ruskeakarhu_esittelyssä_1280x500px

Tiistaina asiakaspalvelusta vastasi lipunmyynnin väki, jotka ottivat yhteensä satoja puheluita vastaan ja olivat puhelimiensa kanssa täystyöllistettyjä. Esimerkiksi 16.30-17.00 välisenä aikana aprillipuheluita laskettiin 33. Iltaseitsemän jälkeen vastaamattomia puheluita oli tullut puhelimen näytön mukaan 99. Vielä tänään keskiviikkona tiedusteluita on tullut kymmenkunta.

Korkeasaaressa ihmetelläänkin, miten sama vitsi jaksaa kantaa vuodesta toiseen, eikä näytä minkäänlaisia kuihtumisen merkkejä. Työpaikoilla vitsi on erityisen suosittu, koska se on helppo toteuttaa jättämällä viattoman näköinen lappu kollegan pöydälle.

Tosin vuosittain joku keksii, että soittaja onkin ”herra Hirvi” tai joku muu eläin. Kannattaa olla varovainen siitä minkä eläimen keksii, sillä Korkeasaaressa työskentelee myös henkilöitä, joilla on eläimen nimi sukunimenään! Siinä onkin sitten soittajalla selittelemistä.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.