Korkeasaaren arvonnan säännöt

Osallistuminen

Arvontaan voivat osallistua kaikki 15.-25.2.2024 välisenä aikana Korkeasaaren kehittämiskyselyyn vastanneet, jotka jättävät sähköpostiosoitteensa lomakkeella ja hyväksyvät arvonnan säännöt. Alle 18-vuotiaat voivat osallistua arvontaan huoltajan suostumuksella.

Palkinnot ja niiden toimittaminen

Osallistujien kesken arvotaan viisi (5) lippupalkintoa. Yksi lippupalkinto sisältää kaksi pääsylippua Korkeasaaren eläintarhaan. Yhden palkinnon arvo on 40 €. Tieto voitosta lähetetään sähköpostitse osallistujan antamaan sähköpostiosoitteeseen.

Pääsyliput ovat voimassa 31.12.2024 asti. Voittoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi palveluksi tai tuotteeksi. Järjestäjä maksaa palkinnoista lakisääteisen arpajaisveron.

Henkilötietojen käyttäminen

Osallistujien lomakkeella antamat palautteet ja henkilötiedot tallennetaan kampanjan ajaksi. Yhteystietoja käytetään vain palkintojen toimittamiseen, eikä niitä luovuteta ulkopuolisille. Henkilötiedot poistetaan kampanjan päättymisen jälkeen. Palautteet säilytetään nimettöminä ja hyödynnetään jatkossa Korkeasaaren toiminnan kehittämisessä. Annettuja palautteita ei voida yhdistää annettuihin yhteystietoihin.

Osallistuja voi antaa osallistumisen yhteydessä Korkeasaaren eläintarhan säätiölle luvan uutiskirjeen lähettämistä varten. Uutiskirjeen toimittamista varten tallennetaan tilaajan sähköpostiosoite. Arvontaan osallistuminen ei edellytä uutiskirjeen tilaamista. Uutiskirje lähetetään noin kerran kuussa ja se sisältää ajankohtaisia kuulumisia Korkeasaaresta.

Lisätietoa henkilötietojen käsittelystä: www.korkeasaari.fi/tietosuojaseloste/

Muut ehdot

Korkeasaaren eläintarha pidättää oikeuden ehtojen sisällön muuttamiseen taantuvasti. Sisältöä muutetaan ainoastaan kampanjan hyvän toteutumisen varmistamiseksi ilman haitallista vaikutusta osallistujille.

Arvonnan järjestäjä:
Korkeasaaren eläintarhan säätiö sr.
PL 100
00811 Helsinki
markkinointi(a)korkeasaari.fi