Korkeasaaren lippuarvonnan säännöt

Osallistuminen

Arvontaan voivat osallistua kaikki 8.1.2023-22.1.2023 välisenä aikana palautelomakkeella palautetta antaneet, jotka jättävät sähköpostinsa sivun lomakkeella ja hyväksyvät arvonnan säännöt. Alle 18-vuotiaat voivat osallistua arvontaan huoltajan suostumuksella. Palautetta voi antaa myös nimettömänä jättämällä lomakkeen sähköpostikohdan täyttämättä. Nimettömänä palautteen antaneet eivät ole mukana pääsylippujen arvonnassa.

Palkinnot ja niiden toimittaminen

Osallistujien kesken arvotaan 2 lippupalkintoa. Yksi palkinto sisältää kaksi pääsylippua Korkeasaaren eläintarhaan. Yhden palkinnon arvo on 36 euroa (2 x 18 €). Tieto voitosta lähetetään sähköpostitse ja sisäänpääsyyn oikeuttava sähköpostiviesti ohjeineen toimitetaan osallistujan antamaan sähköpostiosoitteeseen.

Pääsyliput ovat voimassa 31.12.2023 saakka ja ne ovat käytettävissä heti Korkeasaaren aukioloaikojen puitteissa. Voittoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi palveluksi tai tuotteeksi. Järjestäjä maksaa palkinnoista lakisääteisen arpajaisveron.

Henkilötietojen käyttäminen

Osallistujien lomakkeella antamat palautteet ja henkilötiedot tallennetaan kampanjan ajaksi. Yhteystietoja käytetään vain palkintojen toimittamiseen, eikä niitä luovuteta ulkopuolisille. Henkilötiedot poistetaan kampanjan päättymisen jälkeen. Palautteet säilytetään nimettöminä ja hyödynnetään jatkossa Korkeasaaren toiminnan kehittämisessä.

Osallistuja voi antaa osallistumisen yhteydessä Korkeasaaren eläintarhan säätiölle luvan uutiskirjeen lähettämistä varten. Uutiskirjeen toimittamista varten tallennetaan tilaajan sähköpostiosoite. Arvontaan osallistuminen ei edellytä uutiskirjeen tilaamista. Uutiskirje lähetetään noin kerran kuussa ja se sisältää ajankohtaisia kuulumisia Korkeasaaresta.

Lisätietoa henkilötietojen käsittelystä: www.korkeasaari.fi/tietosuojaseloste/

Muut ehdot

Kampanjan järjestäjä ei ole vastuussa palkinnon aiheuttamasta mahdollisesta vahingosta sen vastaanottamisen jälkeen. Järjestäjän kollektiivinen vastuu ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Kaikki palkintojen vastaanottajat vapauttavat järjestäjän ja kampanjan yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan tai jonkin palkinnon lunastamiseen tai käyttämiseen.

Korkeasaaren eläintarha pidättää oikeuden ehtojen sisällön muuttamiseen taantuvasti. Sisältöä muutetaan ainoastaan kampanjan hyvän toteutumisen varmistamiseksi ilman haitallista vaikutusta osallistujille.

Arvonnan järjestäjä:
Korkeasaaren eläintarhan säätiö sr.
PL 100
00811 Helsinki
markkinointi(a)korkeasaari.fi