Korkeasaaren yleiset kampanjasäännöt

Korkeasaaren yleiset kampanjasäännöt ovat voimassa Korkeasaaren nettisivuilla ja sosiaalisen median kanavissa järjestämissä arvonnoissa, ellei kampanjasivulla ole muita sääntöjä. Kampanjan tehtävä, osallistumistapa, voimassaoloaika ja palkinto ilmoitetaan kampanjasivulla tai  julkaisussa.

Osallistumalla kampanjaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kampanjan virallisia sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Kampanjaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt. Alle 18-vuotiaat tarvitsevat huoltajan luvan.

Mikäli kampanjaan liittyy kuvia, kampanjakuva ei saa sisältää poliittisia tai kaupallisia viestejä tai kuvaa henkilöistä ilman heidän suostumustaan. Osallistuja vastaa siitä, että hänellä on tekijänoikeudet lähettämäänsä kuvaan ja että kuva ei loukkaa kolmansien osapuolien oikeuksia eikä ole lain tai hyvän tavan vastainen tai loukkaava. Järjestäjä pidättää oikeuden jättää julkistamatta tai milloin tahansa kampanjan kuluessa poistaa kampanjasta ne kuvat ja kommentit, joita voidaan pitää loukkaavina tai muulla tavoin näiden sääntöjen vastaisina. Lähettämällä kuvan kampanjaan osallistuja myöntää järjestäjälle oikeuden käyttää kuvaa kampanjan markkinoinnissa ilman erillistä suostumusta ja ilman eri korvausta.

Voittajaan otetaan yhteyttä ja pyydetään tarkemmat yhteystiedot nettisivulla osallistuessa sähköpostitse, Facebookissa vastaamalla kommenttiin, lähettämällä yksityisviesti tai kommentoimalla osallistujan julkaisua, Twitterissä vastaamalla julkaisuun ja Instagramissa kommentoimalla osallistujan kuvaa. Mikäli osallistuja ei lähetä yhteystietojaan seitsemän vuorokauden kuluessa ilmoituksesta, Korkeasaari arpoo uuden voittajan.

Kampanjan järjestäjä ei ole vastuussa palkinnon aiheuttamasta mahdollisesta vahingosta sen vastaanottamisen jälkeen. Järjestäjän kollektiivinen vastuu ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Kaikki palkintojen vastaanottajat vapauttavat järjestäjän ja kampanjan yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan tai jonkin palkinnon lunastamiseen tai käyttämiseen.

Voittoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi palveluksi tai tuotteeksi. Järjestäjä maksaa palkinnoista lakisääteisen arpajaisveron. Korkeasaaren eläintarha pidättää oikeuden ehtojen sisällön muuttamiseen taantuvasti. Sisältöä muutetaan ainoastaan kampanjan hyvän toteutumisen varmistamiseksi ilman haitallista vaikutusta osallistujille.

Facebook tai muut sosiaalisen median kanavat eivät sponsoroi, tue, ylläpidä, hallinnoi tai ole muulla tavoin osallisena näihin kampanjoihin. Antamasi tiedot menevät Korkeasaaren eläintarhan, ei kampanjassa käytetyn sosiaalisen median kanavan käyttöön. Osallistujien yhteystietoja käytetään vain palkintojen toimittamiseen, eikä niitä luovuteta ulkopuolisille. Kampanjan ja siihen liittyvät arvonnat järjestää Korkeasaaren eläintarhan säätiö sr.

Korkeasaaren eläintarhan säätiö sr
PL 1000
00811 Helsinki
markkinointi (a) korkeasaari.fi
050 352 5989

Tiedot henkilötietojen käsittelystä löydät täältä.