Korkeasaaren yleiset kampanjasäännöt

Korkeasaaren yleiset kampanjasäännöt ovat voimassa Korkeasaaren sosiaalisen median kanavissa järjestetyissä arvonnoissa.
1. Järjestäjä
Korkeasaaren eläintarhan säätiö sr (Korkeasaari), PL 1000, 00811 Helsinki

2. Osallistumisoikeus
Kampanjaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt. Alle 18-vuotiaat tarvitsevat huoltajan luvan. Osallistuminen edellyttää näiden sääntöjen hyväksymistä ja osallistumalla kampanjaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kampanjan virallisia sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä.

3. Osallistuminen
Kampanjan tehtävä, osallistumistapa ja osallistumisaika ilmoitetaan arvonnan julkaisussa. Osallistumistapoja voivat olla esimerkiksi kuvan kommentointi tai kuvan lähettäminen tai jakaminen omassa sosiaalisen median kanavassa, kuten Instagramissa, Twitterissä tai Facebookissa, arvonnan julkaisussa annetun ohjeen mukaan. Arvontaan osallistuminen tapahtuu siinä kanavassa, missä kilpailu on julkaistu, mikäli toisin ei mainita.

4. Voittaja(t) ja voitosta ilmoittaminen
Voittaja(t) arvotaan osallistumisajan päätyttyä ja voittajalle ilmoitetaan Facebookissa vastaamalla kommenttiin, lähettämällä yksityisviesti tai kommentoimalla osallistujan julkaisua, Twitterissä vastaamalla julkaisuun ja Instagramissa kommentoimalla osallistujan kuvaa.

Mikäli voittajaa ei tavoiteta seitsemän vuorokauden kuluessa ilmoituksesta, Korkeasaari arpoo uuden voittajan. Korkeasaari ei korvaa menetettyä palkintoa, mikäli voittaja ottaa yhteyttä seitsemän vuorokauden jälkeen. Voittajan tai voittajan tilin nimi saatetaan julkaista Korkeasaaren nettisivulla tai sosiaalisessa mediassa.

5. Palkinnot
Palkinto tai palkinnot ja niiden arvo ja käyttöehdot ilmoitetaan arvonnan julkaisussa. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi palveluksi tai tuotteeksi. Järjestäjä vastaa palkintojen arpajaisverosta.

6. Arvontoihin liittyvät kuvat
Mikäli kampanjaan osallistutaan lähettämällä kuva, kuva ei saa sisältää poliittisia tai kaupallisia viestejä tai kuvaa henkilöistä ilman heidän suostumustaan. Osallistuja vastaa siitä, että hänellä on tekijänoikeudet lähettämäänsä kuvaan ja että kuva ei loukkaa kolmansien osapuolien oikeuksia eikä ole lain tai hyvän tavan vastainen tai loukkaava. Korkeasaari pidättää oikeuden mahdollisuuksien mukaan jättää julkistamatta tai milloin tahansa kampanjan kuluessa poistaa kampanjasta ne kuvat ja kommentit, joita voidaan pitää loukkaavina tai muulla tavoin näiden sääntöjen vastaisina. Lähettämällä kuvan kampanjaan osallistuja myöntää järjestäjälle oikeuden käyttää kuvaa kampanjan markkinoinnissa ilman erillistä suostumusta ja ilman eri korvausta.

7. Järjestäjän vastuu
Korkeasaari vastaa arvonnan järjestämisestä, voittajan arpomisesta ja palkinnon toimittamisesta kampanjan ehtojen mukaisesti. Korkeasaari ei vastaa arvontaan osallistumisen esteistä eikä kolmansiin osapuoliin, kuten yleisen internet yhteyden toimivuudesta liittyvistä esteistä.

Kampanjan järjestäjä ei ole vastuussa palkinnon aiheuttamasta mahdollisesta vahingosta sen vastaanottamisen jälkeen. Järjestäjän kollektiivinen vastuu ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Palkintojen vastaanottajat vapauttavat järjestäjän ja kampanjan yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan tai jonkin palkinnon lunastamiseen tai käyttämiseen.

8. Muut ehdot
Arvonta on Korkeasaaren, ei Facebookin tai muun sosiaalisen median kanavan järjestämä. Sosiaalisen median kanavat eivät sponsoroi kilpailua millään tavalla. Osallistujat vapauttavat kanavat kaikesta vastuusta kilpailuun liittyen. Osallistujien yhteystietoja käytetään vain palkintojen toimittamiseen, eikä niitä luovuteta ulkopuolisille.

Korkeasaari pidättää oikeuden ehtojen muuttamiseen taantuvasti. Sisältöä muutetaan ainoastaan kampanjan hyvän toteutumisen varmistamiseksi ilman haitallista vaikutusta osallistujille.

Tiedot henkilötietojen käsittelystä löydät täältä.