Ennakkokysely

kysely

Ennakkokysely

Osallistu kyselyyn ja auta meitä kehittämään toimintaamme!

ZooWise on vuonna 2017 lanseerattu kansainvälinen tutkimusprojekti eläintarhoille, akvaarioille ja yleisökohteille, joiden tehtävänä on saattaa ihmiset ja luonto lähemmäs toisiaan. Kyselyn avulla saamme tietoa asiakkaiden vierailukokemuksesta sekä luonnon monimuotoisuuteen ja sen suojeluun liittyvistä asenteista ja mielipiteistä. Palaute syventää asiakasymmärrystämme ja auttaa meitä kehittämään toimintaamme. Eläintarhojen tehtävä on viestiä luonnon monimuotoisuuden merkityksestä, lajiensuojelusta sekä kannustaa vierailijoita ympäristömyönteisiin tekoihin. Tutkimus arvioi globaalilla tasolla miten eläintarhat onnistuvat tehtävässään ja minkälaisia pysyviä vaikutuksia eläintarhavierailu voi aikaansaada kuluttajien suojelutietoisuuteen ja -halukkuuteen.

ZooWise-tutkimusprojektin taustalla on joukko kansainvälisiä eläintarhamaailman asiantuntijoita. Lisätietoja projektista löytyy sivustolta www.zoowise.org.

Kysely on 3-osainen. Vastaa nyt lyhyeen (1 min) ennakkokyselyyn. Vastattuasi saat 1–2 päivän päästä sähköpostiisi kattavamman kyselyn (5 min) sekä muutaman kuukauden päästä jatkokyselyn.

OSALLISTU KYSELYYN