Haku luontokoulun etäohjelmaan

Luontokoulu

Haku luontokoulun etäohjelmaan

Tervetuloa hakemaan paikkaa luokallesi Korkeasaaren luontokoulu Arkin etäopetukseen. Koronatilanteen johdosta järjestämme kahden tunnin ohjelmaa, joka alkaa luontokouluopettajan lyhyellä Teams-alustuksella eläinten talvesta/keväästä luonnossa ja Korkeasaaressa, minkä jälkeen oppilaat pääsevät tekemään Seppo-pelin avulla virtuaalisen retken eläintarhaan. Monipuolisten pelitehtävien avulla oppilaat tutustuvat siihen, miten eri eläimet selviytyvät talvesta tai mitä ne puuhailevat keväällä, ja pohtivat talven/kevään merkitystä eläimille. Pareittain tai pienryhmissä suoritettavaa peliä varten oppilaat tarvitsevat puhelimen tai tabletin, jolla peliä pelataan sovelluksella tai selainpohjaisesti. Ohjelman lopuksi tehdään yhdessä lyhyt yhteenveto aiheesta ja oppilailla on mahdollisuus esittää kysymyksiä.

Helmi-maaliskuun ajan ohjelmassa on talvipainotus, huhtikuussa kevätpainotus.

Kaikki tarjolla olleet ajankohdat on jo varattu. Mikäli aikoja vapautuu esim. peruutusten myötä, avaamme lomakkeen vapaine ajankohtineen uudelleen saataville. Paikat on täytetty ilmoittautumisjärjestyksessä ja paikkoja on rajoitetusti. Ohjelma on osallistujille maksutonta.

Lukuvuoden 2021-2022 luontokoulupaikat tulevat hakuun elokuussa koulujen syyslukukauden alettua. Toivottavasti syksyllä voimme tarjota myös luontokoulupäiviä paikan päällä!

Lisätietoja vierailujen järjestämiseen

Korkeasaaren lipunmyynti: 050 352 5989
opintoretket (at) korkeasaari.fi