Kesätöihin Korkeasaareen!

kesatyo

Kesätöihin Korkeasaareen!

Haku Korkeasaareen kesäkaudelle 2021 on päättynyt 7.2.2021.

Korkeasaaren eläintarhassa teemme työtä luonnon monimuotoisuuden säilymisen puolesta. Kaikki me Korkeasaaressa vaikutamme osaltamme siihen, että eläintarhan tehtävä täytetään, sekä siihen, että Korkeasaaressa vierailevat viihtyvät ja ymmärtävät merkityksensä osana luontoa ja sen suojelijana. Jokainen Korkeasaaren työntekijä on mukana tässä tärkeässä työssä! Korkeasaaren eläintarha on auki ympäri vuoden, mutta kesä on sesonkiaikaamme ja keskimäärin 75% koko vuoden kävijöistä vierailee Korkeasaaressa kesäkautena.

Tarjoamme kausityöntekijöillemme mielenkiintoisen työn ainutlaatuisessa työympäristössä, monipuoliset työtehtävät yhdessä Euroopan vanhimmista eläintarhoista sekä mahdollisuuden oppia uutta joka päivä. Tämän lisäksi tarjoamme työn mukavien työkavereiden sekä iloisten eläintarhan asiakkaiden parissa.

Kesätyöpaikat 2021

Haemme kausityöntekijöitä eri pituisiin tehtäviin kesäkaudeksi. Suurimmassa osassa työtehtävistä edellytetään vähintään 18 vuoden ikää. Kaikki Korkeasaaren työtehtävät ovat myös asiakaspalvelua ja edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa, hyviä työyhteisötaitoja sekä oma-aloitteista työotetta. Lisätietoja kaikista kesätyötehtävistä löydät nimikkeiden alta sekä hakuaikana työnhakuilmoituksesta. Huomioimme ainoastaan Korkeasaaren sähköiseen rekrytointijärjestelmään hakuaikana jätetyt hakemukset hakemusten suuren määrän vuoksi.

Alla lisätietoa eri kesätyötehtävistä ja rekrytoinnin etenemisestä.

Asiakaspalvelija
Asiakaspalvelijan työtehtäviin kuuluu mm. pääsylippujen myyntiä ja kaikenikäisten kotimaisten ja ulkomaalaisten asiakkaiden opastamista eläintarhan eri palveluiden pariin. Tehtävät pitävät sisällään myös liikenteenohjausta sekä asiakaspalvelu- ja valvontatehtäviä eläintarhan alueella.
Eläintenhoitaja
Eläintenhoitajan työhön kuuluu eläinten hyvinvoinnista huolehtimista kuten eläinten ruokintaa sekä tarhojen ja tallien siivousta. Työhön kuuluu myös erilaisia kuljetustehtäviä ja asiakaspalvelua kuten asiakkaiden opastamista ja eläinten ruokintoja.
Myyjä matkamuistomyymälään
Myyjän työtehtäviin kuuluu kaikenikäisten kotimaisten ja ulkomaalaisten asiakkaiden palvelu, myymälän avaaminen/sulkeminen itsenäisesti, myymälän yleisestä siisteydestä ja esillepanosta huolehtiminen, kassan käyttö ja rahojen tilittäminen. Lisäksi ajoittain työtehtäviin kuuluu kuormien tarkistaminen ja purkaminen sekä varastokäynnit niin autolla kuin kävellen.
Puutarha-apulainen
Puutarha-apulainen hoitaa ja kunnossapitää Korkeasaaren viheralueita. Työvälineinä käytetään mm. päältä ajettavaa ruohonleikkuria, puhallinta ja siimaleikkuria. Työ sisältää myös alueiden siivousta ja jätehuoltoa.

Miten koronaturvallisuus huomioidaan haussa ja töissä?
Hakijoiden, työntekijöiden ja asiakkaidemme hyvinvointi on meille ensisijaisen tärkeää. Järjestämme haastattelut korona-suositukset huomioon ottaen. Kiinnitämme erityistä huomiota tapoihin työskennellä ja toimia tänä poikkeuksellisena aikana ja panostamme hyvään hygieniaan. Työssä olemme panostaneet erilaisiin tarvikkeisiin (maskit, visiirit ja käsidesit), siivoukseen sekä pyrimme kaikissa tehtävissä työpäivän aikana välttämään ei-välttämättömiä ihmiskontakteja. Teemme kaikki yhdessä työtä, jotta pystymme estämään epidemian leviämisen ja aloittamaan mukavan ja kaikille turvallisen kesän Korkeasaaressa.

Vastuullinen kesäduuni

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni 2021 –kampanjassa ja olemme sitoutuneet Vastuullisen kesäduunin periaatteisiin:

  • Hyvä hakijakokemus. Huomioimme kaikki hakijat ja viestimme hakuprosessin etenemisestä
  • Mielekäs työ. Tarjoamme mielekästä työtä ainutlaatuisessa ympäristössä sekä erinomaista työkokemusta
  • Perehdytys ja ohjaaminen. Perehdytämme jokaisen työntekijän tehtäviinsä ja tarjoamme jokaiselle kesätyöntekijälle mahdollisuuden oppia uutta ja kehittyä. Järjestämme kesätyöntekijöille ennakko- ja perehdytyspäivät ennen työsuhteen alkamista
  • Oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus. Jokaista Korkeasaaren työntekijää kohdellaan tasavertaisesti ja oikeudenmukaisesti
  • Kohtuullinen palkka. Kesätyöntekijöille maksetaan työn vaatimusten mukaisesti kohtuullista palkkaa
  • Kirjallinen työsopimus ja todistus. Teemme jokaisen kesätyöntekijän kanssa aina kirjallisen työsopimuksen. Työsuhteen päätteeksi jokaisella on mahdollisuus saada työtodistus

Lisätietoja rekrytointiprosessista voit tiedustella osoitteesta zoo.rekrytointi (a) korkeasaari.fi