Kesätöihin Korkeasaareen!

kesatyo

Kesätöihin Korkeasaareen!

Kesätyöhaku alkaa vuosittain tammikuun puolivälissä ja loppuu helmikuun alussa.

Tule Korkeasaareen tekemään töitä luonnon monimuotoisuuden puolesta! Korkeasaaren eläintarha on auki ympäri vuoden, mutta kesä on sesonkiaikaamme ja keskimäärin 75 % koko vuoden kävijöistä vierailee Korkeasaaressa kesäkautena. Tarjoamme kausityöntekijöillemme mielenkiintoisen työn ainutlaatuisessa työympäristössä, monipuoliset työtehtävät yhdessä Euroopan vanhimmista eläintarhoista sekä mahdollisuuden oppia uutta joka päivä. Korkeasaaressa pääset työskentelemään mukavien työkavereiden sekä iloisten eläintarhan asiakkaiden parissa. Suurimmassa osassa kesätyötehtävistä edellytetään vähintään 18 vuoden ikää.

Asiakaspalvelija

Asiakaspalvelijan työtehtäviin kuuluu pääsylippujen myyntiä ja tarkistusta, sekä kaikenikäisten kotimaisten ja ulkomaalaisten asiakkaiden opastamista eläintarhan eri palveluiden pariin. Tehtävät pitävät sisällään myös liikenteenohjausta sekä asiakaspalvelu- ja valvontatehtäviä eläintarhan alueella, ja muissa eläintarhan tukitehtävissä auttamista.

 

Eläintenhoitaja

Eläintenhoitajan työhön kuuluu eläinten hyvinvoinnista huolehtimista, kuten eläinten ruokintaa ja virikkeellistämistä, sekä tarhojen ja tallien siivousta. Tarvittaessa neuvot ja opastat muita työpisteellä. Työhön kuuluu myös erilaisia kuljetustehtäviä ja asiakaspalvelua, kuten asiakkaiden opastamista ja eläinten ruokintoja osana yleisöohjelmaa.

 

Myyjä

Myyjän työtehtäviin kuuluu kaikenikäisten kotimaisten ja ulkomaalaisten asiakkaiden palvelu Korkeasaaren matkamuistomyymälässä. Työhön kuuluu myymälän avaaminen ja sulkeminen itsenäisesti, sen yleisestä siisteydestä ja esillepanosta huolehtiminen, kassan käyttö ja rahojen tilittäminen. Lisäksi ajoittain työtehtäviin kuuluu erilaiset varastotyöt ja tavaroiden kuljetus myyntipisteille autolla.

 

Puutarha-apulainen

Puutarha-apulainen hoitaa ja kunnossapitää Korkeasaaren viheralueita. Korkeasaaressa kasvaa satoja kasvilajeja, niin luonnonvaraisia kuin vuosien saatossa eläintarhan alueelle istutettujakin. Esimerkiksi kitkeminen ja kasteleminen sekä kesäkukkien istuttaminen kuuluvat puutarha-apulaisen työhön. Työvälineinä käytetään mm. päältä ajettavaa ruohonleikkuria, puhallinta ja siimaleikkuria. Työ sisältää myös alueiden siivousta ja jätehuoltoa.
 
 

Kaikki Korkeasaaren työtehtävät ovat myös asiakaspalvelua ja edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa, hyviä työyhteisötaitoja sekä oma-aloitteista työotetta. Lisätietoja kaikista kesätyötehtävistä löydät hakuaikana työnhakuilmoituksesta. Huomioimme ainoastaan Korkeasaaren sähköiseen rekrytointijärjestelmään hakuaikana jätetyt hakemukset hakemusten suuren määrän vuoksi. Kesätyöhaku alkaa tammikuun puolivälissä ja loppuu helmikuun alussa.
Hae kesätöihin tästä!

Saat automaattisen sähköpostiviestin, kun olet lähettänyt työhakemuksen onnistuneesti rekrytointijärjestelmämme kautta. Käymme kaikki hakemukset läpi ja olemme henkilökohtaisesti yhteydessä niihin hakijoihin, jotka kutsutaan haastatteluun. Valinnoista ilmoitetaan maaliskuun loppuun mennessä, kaikille hakijoille lähetetään viesti rekrytoinnin päätyttyä.

Jokaisen kesätyöntekijän tulee osallistua yhteen yleiseen Korkeasaaren perehdytyspäivään riippuen töiden aloitusajankohdasta. Viimeistään yhteisen perehdytyspäivän jälkeen alkaa jokaisen kesätyöntekijän yksityiskohtainen perehdytys omiin työtehtäviin.

Vastuullinen kesäduuni

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni 2022 –kampanjassa ja olemme sitoutuneet Vastuullisen kesäduunin periaatteisiin:

  • Hyvä hakijakokemus. Huomioimme kaikki hakijat ja viestimme hakuprosessin etenemisestä
  • Mielekäs työ. Tarjoamme mielekästä työtä ainutlaatuisessa ympäristössä sekä erinomaista työkokemusta
  • Perehdytys ja ohjaaminen. Perehdytämme jokaisen työntekijän tehtäviinsä ja tarjoamme jokaiselle kesätyöntekijälle mahdollisuuden oppia uutta ja kehittyä. Järjestämme kesätyöntekijöille ennakko- ja perehdytyspäivät ennen työsuhteen alkamista
  • Oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus. Jokaista Korkeasaaren työntekijää kohdellaan tasavertaisesti ja oikeudenmukaisesti
  • Kohtuullinen palkka. Kesätyöntekijöille maksetaan työn vaatimusten mukaisesti kohtuullista palkkaa
  • Kirjallinen työsopimus ja todistus. Teemme jokaisen kesätyöntekijän kanssa aina kirjallisen työsopimuksen. Työsuhteen päätteeksi jokaisella on mahdollisuus saada työtodistus

Lisätietoja rekrytointiprosessista voit tiedustella osoitteesta zoo.rekrytointi (a) korkeasaari.fi

Miten koronaturvallisuus huomioidaan haussa ja töissä?
Hakijoiden, työntekijöiden ja asiakkaidemme hyvinvointi on meille ensisijaisen tärkeää. Järjestämme haastattelut koronasuositukset huomioon ottaen. Kiinnitämme erityistä huomiota tapoihin työskennellä ja toimia tänä poikkeuksellisena aikana ja panostamme hyvään hygieniaan, siivoukseen sekä esimerkiksi maskeihin. Pyrimme kaikissa tehtävissä työpäivän aikana välttämään ei-välttämättömiä ihmiskontakteja. Teemme kaikki yhdessä työtä, jotta pystymme estämään epidemian leviämisen ja aloittamaan mukavan ja kaikille turvallisen kesän Korkeasaaressa.