Kesätöihin Korkeasaareen!

kesatyo

Kesätöihin Korkeasaareen!

Tule Korkeasaareen tekemään töitä luonnon monimuotoisuuden puolesta! Korkeasaaren eläintarha on auki ympäri vuoden, mutta kesä on sesonkiaikaamme ja yli puolet koko vuoden kävijöistä vierailee Korkeasaaressa kesäkuukausina. Tarjoamme kausityöntekijöillemme mielenkiintoisen työn ainutlaatuisessa työympäristössä, monipuoliset työtehtävät yhdessä Euroopan vanhimmista eläintarhoista sekä mahdollisuuden oppia uutta joka päivä. Korkeasaaressa pääset työskentelemään mukavien työkavereiden sekä iloisten eläintarhan asiakkaiden parissa. Korkeasaareen palkataan vuosittain useita kymmeniä kesätyöntekijöitä moniin eri työnkuviin, joista voit lukea lisää alta. Kesätyöhaku alkaa vuosittain tammikuussa, ja päättyy tammi-helmikuun vaihteessa.

Asiakaspalvelija

Asiakaspalvelijan työtehtäviin kuuluu pääsylippujen myyntiä ja tarkistusta, sekä kaikenikäisten kotimaisten ja ulkomaalaisten asiakkaiden opastamista eläintarhan eri palveluiden pariin. Tehtävät pitävät sisällään myös asiakaspalvelu- ja valvontatehtäviä eläintarhan alueella, ja muissa eläintarhan tukitehtävissä auttamista.

 

Eläintenhoitaja

Eläintenhoitajan työhön kuuluu eläinten hyvinvoinnista huolehtimista, kuten eläinten ruokintaa ja virikkeellistämistä, sekä tarhojen ja tallien siivousta. Tarvittaessa neuvot ja opastat muita työpisteellä. Työhön kuuluu myös erilaisia kuljetustehtäviä ja asiakaspalvelua, kuten asiakkaiden opastamista ja eläinten ruokintoja osana yleisöohjelmaa.

 

Myyjä

Myyjän työtehtäviin kuuluu kaikenikäisten kotimaisten ja ulkomaalaisten asiakkaiden palvelu Korkeasaaren matkamuistomyymälässä. Työhön kuuluu myymälän avaaminen ja sulkeminen itsenäisesti, sen yleisestä siisteydestä ja esillepanosta huolehtiminen, kassan käyttö ja rahojen tilittäminen. Lisäksi ajoittain työtehtäviin kuuluu erilaiset varastotyöt ja tavaroiden kuljetus myyntipisteille autolla.

 

Puutarhatyöntekijä

Puutarhatyöntekijä hoitaa ja kunnossapitää Korkeasaaren viheralueita. Korkeasaaressa kasvaa satoja kasvilajeja, niin luonnonvaraisia kuin vuosien saatossa eläintarhan alueelle istutettujakin. Esimerkiksi kitkeminen ja kasteleminen sekä kesäkukkien istuttaminen kuuluvat puutarhatyöntekijän työhön. Työvälineinä käytetään mm. päältä ajettavaa ruohonleikkuria, puhallinta ja siimaleikkuria. Työ sisältää myös alueiden siivousta ja jätehuoltoa.
 
 

Siivous- ja puhdistustyöntekijä

Siivous- ja puhdistustyöntekijän työtehtävään kuuluvat erilaiset siivous- ja puhdistustehtävät eläintarhan alueella, kuten kylttien ja eläintilojen ikkunoiden pesu. Osassa työtehtäviä käytetään painepesuria. Tämän lisäksi työhön saattaa kuulua työpisteestä riippuen eläinterraarioiden ja hoitohuoneiden siistimistä, ulkotarhojen siivousta, tiskausta käsin ja teollisuustiskikoneella sekä pyykinpesua. Työ ei sisällä eläintenhoitoa.
 
 

Kaikki Korkeasaaren työtehtävät ovat myös asiakaspalvelua ja edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa, hyviä työyhteisötaitoja sekä oma-aloitteista työotetta. Kesätyötehtävissä edellytetään vähintään 18 vuoden ikää. Lisätietoja kaikista kesätyötehtävistä löydät hakuaikana työnhakuilmoituksesta. Huomioimme ainoastaan Korkeasaaren sähköiseen rekrytointijärjestelmään hakuaikana jätetyt hakemukset hakemusten suuren määrän vuoksi. Kesätyöhaku alkaa vuosittain tammikuun alkupuolella, ja päättyy tammi-helmikuun vaihteessa.
Hae kesätöihin tästä!

Saat automaattisen sähköpostiviestin, kun olet lähettänyt työhakemuksen onnistuneesti rekrytointijärjestelmämme kautta. Tarkistathan roskapostikansion, mikäli et saanut viestiä hakemuksen lähettämisen jälkee.n Käymme kaikki hakemukset läpi ja olemme henkilökohtaisesti yhteydessä niihin hakijoihin, jotka kutsutaan haastatteluun. Valinnoista ilmoitetaan maaliskuun loppuun mennessä, kaikille hakijoille lähetetään viesti rekrytoinnin päätyttyä.

Jokaisen kesätyöntekijän tulee osallistua yhteen yleiseen Korkeasaaren perehdytyspäivään riippuen töiden aloitusajankohdasta. Viimeistään yhteisen perehdytyspäivän jälkeen alkaa jokaisen kesätyöntekijän yksityiskohtainen perehdytys omiin työtehtäviin.

Vastuullinen kesäduuni

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni –kampanjassa ja olemme sitoutuneet sen periaatteisiin:

  • Hyvä hakijakokemus. Huomioimme kaikki hakijat ja viestimme hakuprosessin etenemisestä.
  • Mielekäs työ. Tarjoamme mielekästä työtä ainutlaatuisessa ympäristössä sekä erinomaista työkokemusta.
  • Perehdytys ja ohjaaminen. Perehdytämme jokaisen työntekijän tehtäviinsä ja tarjoamme jokaiselle kesätyöntekijälle mahdollisuuden oppia uutta ja kehittyä. Järjestämme kesätyöntekijöille ennakko- ja perehdytyspäivät ennen työsuhteen alkamista.
  • Oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus. Jokaista Korkeasaaren työntekijää kohdellaan tasavertaisesti ja oikeudenmukaisesti.
  • Kohtuullinen palkka. Kesätyöntekijöille maksetaan työn vaatimusten mukaisesti kohtuullista palkkaa.
  • Kirjallinen työsopimus ja todistus. Teemme jokaisen kesätyöntekijän kanssa aina kirjallisen työsopimuksen. Työsuhteen päätteeksi jokaisella on mahdollisuus saada työtodistus.

Lisätietoja rekrytointiprosessista voit tiedustella osoitteesta zoo.rekrytointi (a) korkeasaari.fi