Työssäoppiminen

Työssäoppiminen

Tarjoamme mielenkiintoisia harjoittelumahdollisuuksia opiskelijoille Korkeasaaressa niin eläintenhoidon, markkinoinnin, ympäristökasvatuksen kuin kiinteistönhuollonkin tehtävissä. Kaikkia harjoittelupaikkoja on rajallinen määrä.

Eläintenhoito

Korkeasaaressa harjoittelee vuosittain eläintenhoidon opiskelijoita. Paikkoja on rajallinen määrä. Harjoitteluajan tulee olla minimissään 8 viikkoa pitkä. Harjoittelu edellyttää vähintään auttavaa suomen kielen taitoa sekä henkilöauton (B) tai traktorin (T) ajokorttia. Kaikkien eläintenhoidon harjoittelijoiden täytyy olla vähintään 18-vuotiaita.


Syksyn 2023 eläintenhoidon työssäoppimispaikat on täytetty. Syksyn 2024 paikkojen haku avataan syksyllä 2023.

Markkinointi & asiakaspalvelu

Korkeasaarella on toisinaan mahdollisuus tarjota työharjoittelupaikkoja markkinoinnin opiskelijoille, erityisesti graafisen- ja media-alan opiskelijoille. Aiheita opinnäytetöiksi voi löytyä esimerkiksi medianomille tai tradenomille. Oppilaitosten kanssa tehdään yhteistyötä useimmin tapahtumatuotannoissa. Avoimen hakemuksen ansioluettelon kera voi lähettää osoitteeseen zoo.rekrytointi (a) korkeasaari.fi

Tiedustelut opetus- ja luonto-ohjausharjoittelijoiden paikoista voi lähettää osoitteeseen zoo.rekrytointi (a) korkeasaari.fi. Aineenopettajaopiskelijoilla (bige) on mahdollisuus suorittaa soveltava opetusharjoittelu Korkeasaaren luontokoulu Arkissa. Luonto-ohjaajaksi opiskelevia voidaan ottaa työssäoppimisjaksoille.

Kiinteistö & ympäristön hoito

Kiinteistö- ja ympäristönhoitoon on toisinaan mahdollisuus ottaa työssäoppijoiksi puutarha-alan ja kiinteistönhoidon opiskelijoita, joilla työssäoppiminen on osa opintoja. Työssäoppimispaikat harkitaan aina tapauskohtaisesti. Paikkoja voi tiedustella zoo.rekrytointi (a) korkeasaari.fi.