Työssäoppiminen

Työssäoppiminen

Tarjoamme mielenkiintoisia harjoittelumahdollisuuksia opiskelijoille Korkeasaaressa niin eläintenhoidon, markkinoinnin, ympäristökasvatuksen kuin kiinteistönhuollonkin tehtävissä. Kaikkia harjoittelupaikkoja on rajallinen määrä.

Eläintenhoito

Korkeasaaressa harjoittelee vuosittain eläintenhoidon opiskelijoita. Paikkoja on rajallinen määrä. Alle 18-vuotiaita harjoittelijoita ei voida ottaa työn vaarallisuuden vuoksi. Harjoitteluaika tulee olla minimissään 8 viikkoa pitkä. Harjoittelu edellyttää vähintään auttavaa suomen kielen taitoa sekä henkilöauton (B) tai traktorin (T) ajokorttia.

Päivitämme kevään 2023 eläintenhoidon työssäoppimispaikkojen hakumahdollisuuden tilanteen kotisivuillemme marraskuussa 2022.  

Markkinointi & asiakaspalvelu

Korkeasaarella on toisinaan mahdollisuus tarjota työharjoittelupaikkoja markkinoinnin opiskelijoille, erityisesti graafisen- ja media-alan opiskelijoille. Aiheita opinnäytetöiksi voi löytyä esimerkiksi medianomille tai tradenomille. Oppilaitosten kanssa tehdään yhteistyötä useimmin tapahtumatuotannoissa. Avoimen hakemuksen ansioluettelon kera voi lähettää osoitteeseen zoo.rekrytointi (a) korkeasaari.fi

Tiedustelut opetus- ja luonto-ohjausharjoittelijoiden paikoista voi lähettää osoitteeseen zoo.rekrytointi (a) korkeasaari.fi. Aineenopettajaopiskelijoilla (bige) on mahdollisuus suorittaa soveltava opetusharjoittelu Korkeasaaren luontokoulu Arkissa. Luonto-ohjaajaksi opiskelevia voidaan ottaa työssäoppimisjaksoille.

Kiinteistö & ympäristön hoito

Kiinteistö- ja ympäristönhoitoon on toisinaan mahdollisuus ottaa työssäoppijoiksi puutarha-alan ja kiinteistönhoidon opiskelijoita (työssäoppiminen osa opintoja). Työssäoppimispaikat harkitaan aina tapauskohtaisesti. Paikkoja voi tiedustella zoo.rekrytointi (a) korkeasaari.fi.