Tickets – Biljettpriser

People looking at the Amur tiger

Biljettpriser

Högholmen välkomnar dig året runt! Köp en enkelbiljett eller upplev de fyra årstiderna i djurparken med årskort. Sista inträde är en timme före stängningsdags.

Vid ingången till djurparken säljs en dagsbiljett varje dag från kl. 10, med vilken du kan tillbringa hela dagen i djurparken. Under sommarsäsongen (juni-augusti) finns det också en något billigare kvällsbiljett vid ingången från kl. 16.

En förhandsbiljett som säljs i nätbutiken är giltig i 30 dagar från inköpsdatumet. Förhandsbiljetten ger dig rätt att besöka evenemang på Korkeasaari där de normala biljettpriserna gäller. Presentbiljetter är giltiga i ett år från inköpsdagen och gäller också för Korkeasaari-evenemang.

Årskortet är personligt och gäller i ett år från och med aktiveringsdatumet. Årskort är i kraft under alla av Högholmens evenemang utan extra kostnad. Kortet ger också rabatt i Zoo Shop och på restauranger.

3.6.2024–31.8.2024 Vuxna Barn
(4-17 år)
Student, pensionär Små grupp
(2 vuxna & 3 barn)
Dagbiljett från biljettförsäljning
Vuxna: 27 € Barn, 4-17 år: 18 € Student, pensionär: 20 € Små grupp (2 vuxna & 3 barn): 94 €
Kvällsbiljett från biljettförsäljning
Vuxna: 17 € Barn, 4-17 år: 11 € Student, pensionär: 13 € Små grupp (2 vuxna & 3 barn): 60 €
Förhandsbiljett Köp!
Vuxna: 24 € Barn, 4-17 år: 16 € Student, pensionär: 18 € Små grupp (2 vuxna & 3 barn): 84 €
Presentbiljett
Köp!
Vuxna: 27 € Barn, 4-17 år: 18 € Student, pensionär: Små grupp (2 vuxna & 3 barn):
Årskort
Köp!
Vuxna: 65 € Barn, 4-17 år: 30 € Student, pensionär: 40 € Små grupp (2 vuxna & 3 barn):

Betalningsmetoder

I biljettförsäljningen kan du betala med bank- eller kreditkort, Google Pay eller Apple Pay.

Du kan också köpa din egen biljett eller ditt eget årskort med hjälp av finländska hälsoförmåner: ePassi, Edenred eller Smartum mobilbetalningar eller Smarum papperskuponger. Betalningen måste göras i biljettförsäljningen i Högholmen, eftersom den är giltig endast 15 minuter från bekräftelsen.

Ytterligare information

Små barn (0-3 år) kan besöka Högholmen gratis.

En personlig assistent som anländer med en anhörig har gratis inträde till djurparken om den anhörigas Funktionshinderkort är märkt med A. Biljetten för assistenten kan fås vid biljettkontoret vid ankomsten till djurparken.

Helsinki Card: Rabatt på 2 euro för inträdesbiljetten för vuxna och 1 euro för barn med Helsinki Card

Smågruppbiljett inkluderar två vuxna och tre barn mellan 4–17 år. Obs! Småruppbiljetten kan inte utnyttjas vid gruppbokningar, och produkten tillämpas inte med stora grupper: mer än tio personer, kontakt gruppförsäljning: myynti (a) korkeasaari.fi.
Om ni besöker med en skolgrupp, var vänlig fyll ansökningsformuläret här.

Studentbiljetter och årskort säljs åt heltidsstudenter mot uppvisande av ett giltigt studentkort med foto. Av internationella studentkort godkänns endast ISIC-studentkortet.

Pensionärsbiljetten och årskort säljs till personer över 65 år mot uppvisande av identitetshandling, samt mot uppvisande av FPA-kort till personer som har beviljats FPA:s pension eller full pension enligt arbetspensionssystemet.

Vi förbehåller oss rätten till ändringar.