Tervetuloa uusille verkkosivuille!

Pitkän suunnittelutyön ja useiden satojen työtuntien jälkeen Korkeasaaren uudet verkkosivut ovat auki. Olemme tutkineet muutaman vuoden ajalta asiakaspalautteita sekä järjestäneet asiakastutkimuksia siitä, mitä asiakkaamme haluavat verkkopalveluiltamme. Asiakkaidemme palautteissa nousevat hyvin useasti esille toiveet ajankohtaisemmista eläintiedoista. Lisäksi asiakkaat pitivät erittäin tärkeänä kuvia sekä videoita. Vanhojen sivujen käyttöliittymä ei ollut asiakkaidemme mieleen. Olemmekin pyrkineet tuomaan enemmän mediasisältöä sivuillemme sekä selkeyttäneet sivujen käyttöliittymää huomattavasti.

Verkkopalvelun uudistuksen ensimmäisen vaiheen tavoitteita olivat mm. asiakaslähtöisyys, responsiivisuus eli skaalautuvuus eri päätelaitteille, graafinen selkeyttäminen, ajankohtaisuus sekä jo mainittu käyttöliittymän selkeyttäminen.

Korkeasaari.fi siirtyi siis vahvasti nykyaikaan suunnitellessaan palvelun, joka toimii kaikilla päätelaitteilla täysin skaalautuvasti – käytit sitten puhelinta, tablettia tai normaalia desktop-tietokonetta. Nyt sinun on entistä helpompaa suunnitella vierailua eläintarhaan vaikka ylittäessäsi Mustikkamaan siltaa. Tutustu myös verkkokauppaan, josta voit ostaa lipun itselle tai lahjaksi. Äläkä unohda livekameroita!

Verkkosivut on suunniteltu ja toteutettu yhdessä helsinkiläisen digitaalisia palveluita rakentavan Franticin kanssa.

Uudistuneet sivut eivät tietenkään ole vielä valmiit vaan kehitämme niitä jatkuvasti. Myös kaikenlainen palaute, kehitysehdotukset sekä murinat ovat enemmän kuin tervetulleita. Jätä palautetta tai kommentoi alle.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.