ZOOATHLON

Tule suojelemaan tiimihenki ja luonto uhanalaisesta elinvoimaiseksi

Vuoden jännittävin tiimikisa ZOOATHLON käydään Korkeasaaressa 2.5.-17.6.2022. Nosta tiimihenki korkeuksiin huippuluokan kisareitillä, jossa pakopelin jännitys kohtaa seikkailuradan hauskuuden. Päivä huipentuu maailmanluokan makumatkaan upeassa kisakylässä.

Tule ZOOATHLONiin ja selvitä, onko tiimisi vahva tiikeri, nopea kulaani vai viisas korppi. ZOOATHLONissa pääsette pitkän tauon jälkeen kohottamaan yhteishenkeä, tutustumaan uusiin tiimiläisiin ja palkitsemaan henkilöstön hyvästä duunista. Pääsette tekemään upeissa puitteissa ketteryyttä, nokkeluutta ja yhteistyötaitoja vaativia tehtäviä, joihin et muualla törmää.


Korppikotkanpesä
Kotkanpesän korkeuksista avautuu upeat maisemat, mutta näetkö sieltä kartan, jonka avulla sinun on viestittävä tiimillesi, miten selviytyä Kissalaakson labyrintista.


Pako Karhulinnasta
Olette satimessa vanhan Pikkukarhulinnan kaltereiden takana. Ulospääsy vaatii korppimaista nokkeluutta. Riittääkö tiiminne viisaus ja päättelykyky?

Päivä huipentuu maailmanluokan makumatkaan oman tiimin kesken ZOOATHLONin ainutlaatuisessa kisakylässä. Menu sisältää neljä ruokalajia eri mantereilta: Keski-Euroopasta Afrikkaan ja Etelä-Amerikasta Lappiin. Diili on avaimet käteen, joten sinä voit keskittyä järjestämisen sijaan nauttimaan päivästä.

Jokaisesta ZOOATHLON-kisapaketista lahjoitat 100 euroa valitsemaasi Korkeasaareen suojelukohteeseen: amurintiikereiden ja -leopardien tai lumileopardien suojeluun niiden elinalueilla tai Korkeasaaren Villieläinsairaalaa.

Lue lisää ja varmista kisapaikkasi nyt!

YHTEISTYÖSSÄ

ZOOATHLONin tuottaa HAPPYMOOR yhteistyössä Korkeasaaren eläintarhan ja Korkeasaaressa ravintolatoimintaa harjoittavan Marcante Oy:n kanssa.

HAPPYMOOR rakentaa yrittäjävetoista yhteistekemisen alustaa ja yritysekosysteemiä HAPPYMOOR HARBOURia, jossa yritykset, yhteisöt ja kaupungit jakavat tekemistä ja resursseja kestävämmän liiketoiminnan ja merkityksellisempien asiakasreittien luomiseksi.

Lisätiedot ZOOTHLON-kisasta
p. 040 7003 202 | friends@happymoor.com

KORKEASAAREN ELÄINTARHA tekee työtä villieläinten ja monimuotoisen luonnon hyväksi. Jokainen Korkeasaaressa vieraileva on mukana tukemassa tätä työtä.

KORKEASAAREN RAVINTOLAT kuuluvat Marcante Oy:n ravintolaperheeseen. Korkeasaaren ravintoloiden lisäksi perheeseen kuuluvat Aino (Mannerheimintie 56) ja Bistro K (Hämeentie 68).