Avoinna tänään 10-20

Opi eläimistä!


Olemme valmistelleet omatoimista vierailua varten uudenlaista verkossa toimivaa ohjelmaa. Voit kuunnella ääniopastuksia, vierailla virtuaalisesti ahman tarhassa, pelata pelejä ja tietovisoja, ja katsoa videoita elämästä eläinten saarella!

Ääniopastukset

Opastuksella kerromme soittolistalta löytyvistä eläimistä. Voit kuunnella opastuksia omasta puhelimestasi. Saat tietoa Korkeasaaressa asuvista eläinyksilöistä, niiden hoidosta, sekä lajeista ja niiden tilanteesta luonnossa. Voit tehdä retken seuraten soittolistaa, tai kierrellä mielesi mukaan ja kuunnella opastuksia sitä mukaa, kun eläimet osuvat kohdalle. Lisäämme soittolistalle vähitellen uusia eläimiä, joten kun tulet vierailulle seuraavan kerran, tarkista mitä opastuksia listalta löytyy!

Kuuntele!

Nettipelit

Nettipeleistä löydät eläimiin liittyviä visoja, testejä ja pelejä aikuisille ja lapsille! Pelit ovat ilmaisia ja ne toimivat selaimessa.

Selaa pelejä!

Testaa eläintietämyksesi

Voit pelata mobiililaitteella tai tietokoneella Seppo-alustalla toteutettua Korkeasaaren kevätretkipeliä, jossa suunnistetaan Korkeasaaren kartalla ja ratkotaan visaisia tehtäviä. Peli on ilmainen eikä vaadi erillisen ohjelman asentamista. Pelistä löytyy kolme vaikeusastetta: helppo on tarkoitettu 1.-3.-luokkalaisille, keskivaikea 4.-6.-luokkalaisille ja vaikea 7.-9.-luokkalaisille sekä sitä vanhemmille. Lisäohjeita löydät täältä.

helppo keskivaikea vaikea

Ahma 360

Vieraile ahman reviirillä virtuaalisesti 360-kokemuksen avulla! Tarkkaile ahmaa lähietäisyydeltä oppien samalla uutta Suomen suurimmasta näätäeläimestä.

Katso!

Sosiaalinen media

Voit seurata toimintaamme ja katsella videoita Facebookin lisäksi myös Youtubessa, Instagramissa ja Twitterissä. Jaa omat kuvasi ja videosi #korkeasaari ja tägää meidät!

Facebook Youtube Instagram Twitter

Uusia kuvia

Uusia videoita